Despre Noi

Aici, la inchiriem-scule.ro inchiriem o gama larga de unelte de mana, scule electrice, scule industriale, accesorii si echipamente pentru protectia muncii. Poti inchiria aici pe site-ul nostru la inchiriem-scule.ro sau aveti posibilitatea de a colecta in persoana de la magazinul nostru din Bucuresti, Sector 5, Str. Mihail Sebastian, nr. 88, telefonic 0721.984989 si prin email la inchiriem.scule@gmail.com.
 
Cu brandul noastre oferim o gamă completa de piese de schimb originale si accesorii direct de la producator. Pastram nivelurile stocurilor pentru piese de schimb si accesorii, in general, permitandu-ne sa expediem produsele in aceeasi zi in Bucuresti si 2-3 zile in Romania. Piesele non-stocate sunt livrate la noi în cateva zile de catre producator unde ne permite sa ne tinem la promisiunea "expediere rapida".
 
inchiriem-scule.ro este magazinul on-line pentru inchirieri echipamente electrice si industriale cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Str. Mihail Sebastian, nr.88.
 
In 2006, am decis sa lansam operatiunile noastre on-line de vanzare cu amanuntul, cu scopul de a oferi cele mai bune preturi pentru scule electrice si piese de schimb pentru clientii nostri din Romania, intr-un mod usor de folosit si sigur.
 
La inceputul anului 2010, dupa o experienta de 4 ani, am decis sa extindem comertul cu amanuntul online din cauza cunostintelor noastre de specialitate in domeniu pentru sculele electrice, piese de schimb si accesorii scule electrice.
 
Aceasta extindere impreuna cu specialisti nostri si intelegerea aprofundata a tuturor lucrurilor producatorilor nostri, ne-a permis sa nu furnizam doar o experienta de utilizare buna, cat si cele mai bune sfaturi si indrumari atunci când vine vorba de reparatii sau servicii.
 
Am devenit in mod constant unul dintre principalii furnizori de piese de schimb si accesorii a celor mai renumite branduri, atat comerciantilor cat si publicului larg din Romania.
 
Cu experienta personalul nostru de a vinde piese de schimb si accesorii, ne angajatam la asistenta clientilor. Deci, nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de asistenta in legatura cu produsele brandurilor ce le comercializam.
 
Am devenit in mod constant unul dintre principalii furnizori de piese de schimb, accesorii si la fel de important oferim consiliere si indrumare atat comerciantilor cat si publicului larg din Romania.
 
Cu peste 8 ani de experienta in vinzarea de piese de schimb si accesorii, ne angajam sa oferim asistenta clientilor, deci nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de ajutor cu orice piesa de schimb necesara.
 
Suntem mandri de faptul ca, in cazul in care oricare dintre clientii nostri are nevoie de atentie, se poate baza pe noi pentru a-i oferi consultanta de specialitate, indrumare pentru alegerea produselor de care are nevoie, beneficiind de un serviciu rapid si profesional de inalta calitate.
 
Speram sa va bucurati folosind site-ul nostru si asteptam cu nerabdare sa ne vizitati din nou în curand.
 
INCHIRIEM SCULE SI UTILAJE & SERVICE 48H © 2006 - 2023 | CUI: RO19123284 / Reg.Com.: J40/16756/2006 | EVOSTORE ROMANIA
EVOSTORE ROMANIA este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP, sub numarul 27926 | ANPC
EVOSTORE ROMANIA EVOSTORE ROMANIA

SERVICE SHOP
EVOSTORE ROMANIA