Cum inchiriez ?

 Informatii privind disponibilitatea
Inainte de a va lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia. Informarile sunt: "la comanda", "in stoc" sau "indisponibil". In toate cele trei situatii, inchiriem-scule.ro va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va rezultatul in cel mai scurt timp posibil. Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site la contact. In mod exceptional, inchiriem-scule.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea zi sau in prima zi lucratoare.
 
Puteti accesa categoria de interes din bara verticala (meniul) din stanga. Meniul din stanga va va permite accesarea unui set de filtre care au ca scop orientarea cat mai exacta catre produsul dorit. Cu ajutorul filtrelor, puteti face selectii dupa criterii precum: marca, pret, caracteristici etc, restrangand produsele prezentate, in functie de numarul de optiuni bifate de catre dvs. Cu un singur clic pe poza sau pe denumire intrati in descrierea detaliata a produsului.
 
Verificati informatia prezentata impreuna cu facilitatile/serviciile disponibile pentru produsul selectat apoi apasati butonul "Adauga in cos" pentru a merge mai departe. Puteti adauga si alte produse in comanda dvs, apasand butonul "Continua cumparaturile". Puteti adauga sau scadea numarul produselor existente in comanda schimband direct cantitatea. Actualizarea cantitatii se va face apasand butonul "Actualizeaza cos". Produsul poate fi sters,butonul de stergere aflandu-se  in partea dreapta produsului pe coloana "Sterge". O ultima verificare inainte de a lansa comanda, apoi click pe butonul "Trimite comanda".
 
Se completeaza campurile din "Inregistrare cont" cu descrierile obligatorii: Prenume, Nume , Numar telefon, Adresa, Mail, Parola, Confirmarea parolei, Cod de siguranta, etc si optional se bifeaza casuta pentru newsletter. Dupa completarea datelor, apasati butonul "Inregistrare Cont" si mergeti mai departe pentru lansarea comenzii.
 
Inainte de a finaliza comanda, alegeti modalitatea de plata si livrare dorita. Dupa lansarea comenzii, veti primi un email de confirmare, prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dvs. Un reprezentant de vanzari inchiriem-scule.ro va va contacta telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp pentru stabilirea detaliilor legate de disponibilitatea produselor precum si data livrarii.
 
Livrarea comenzii - produsul dvs va intra in procesul de livrare, imediat dupa finalizarea confirmarii platii comenzii. Durata livrarii va fi intre 24 si 48 ore, in functie de distanta si ora la care a fost primita confirmarea.
 
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti si anume: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
 
Modalitati de plata a comenzii :
 
- In cazul in care plata se face prin ordin de plata sau virament, termenul de livrare se considera de la data confirmarii platii de catre Banca Transilvania.
- Pentru operativitate va rugam sa sunati nr. 0721.984.989  sau sa trimiteti un email la inchiriem-scule.ro cu copie ordinul de plata.
- In cazurile speciale, in care produsele comandate nu se afla pe stoc, vei fi contactat pentru a ti se confirma termenul de livrare.
 
- In cazul in care doresti sa ridici produsul de la sediul nostru poti achita contravaloarea comenzii in numerar odata cu emiterea facturii fiscale.
- Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 lei se pot face doar cu ordin de plata.
 
INCHIRIEM SCULE SI UTILAJE & SERVICE 48H © 2006 - 2023 | CUI: RO19123284 / Reg.Com.: J40/16756/2006 | EVOSTORE ROMANIA
EVOSTORE ROMANIA este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP, sub numarul 27926 | ANPC
EVOSTORE ROMANIA EVOSTORE ROMANIA

SERVICE SHOP
EVOSTORE ROMANIA